Heeft u een nieuwbouw of renovatie project en zoekt u een elektricien? Een vakman die een elektriciteitsplan opstelt en u begeleidt tot en met de keuring van uw elektrische installatie? Reken dan op het professioneel team van ESB.

ESB is de elektricien die u zoekt ...

Wij voorzien de stroom in uw nieuwbouwhuis, -appartement of bedrijf. Onze vakmensen voorzien voor uw project:

Alles is bij ESB bespreekbaar en kan aangepast worden aan uw behoeften.

Waarom een elektriciteitsplan opstellen?

Vóór de aanvang van de werken stellen wij een elektriciteitsplan op. Dit bestaat uit een ééndraadschema en situatieschema. Deze geven een overzicht van de elektrische installatie in uw project. Dit plan is niet alleen handig bij het verloop van de werken maar ook een noodzaak bij de keuring. De keuring gebeurt steeds, in samenwerking met de keurder, op een snelle en correcte manier.

Werfkast nodig? Koop of huur uw werfkast bij ESB.

Een werfkast is een tijdelijke oplossing om uw nieuwbouw of renovatie te voorzien van elektriciteit. Huur of koop uw werfkast bij ESB. Wij zorgen voor een snelle levering, een vlotte installatie en dit aangepast aan uw behoeftes.

Laat uw nieuwe verlichting plaatsen.

Voor een efficiente en energiebesparende verlichtingsinstallatie vertrekt ESB vanuit een lichtstudie. Hierna werken we samen met u een voorstel uit.
Bekijk meer info over verlichting en verlichtingsinstallaties

ESB is de installateur die u begeleidt vanaf de offerte tot de indienststelling van uw elektrische installatie.
Een ervaren team staat voor u klaar.

Wenst u een vrijblijvende offerte of had u graag meer info over onze diensten? Blijf niet met uw vragen zitten en neem zo snel mogelijk contact met ons op.

ESB logo

Boudewijn Bauwelinck
Consciencestraat 1 - 9140 Temse
Oost-Vlaanderen - België

| 0497 58 40 69 - | info@esbtemse.be

Btw BE 0825.727.040