Licht heeft één van de grootste invloeden op sfeer. Een donkere ruimte lijkt snel kleiner en geeft een benauwd gevoel, terwijl een lichte ruimte een ruimer gevoel geeft. De juiste verlichting en hun positie maakt hierin een zeer groot verschil. Ook op het gebied van energieverbruik. Hierin staan wij u met veel plezier bij.

Laat een lichtplan maken door ESB.

Een lichtplan wordt opgesteld aan de hand van het plan van je woning, zaak of industrieel bedrijf. Dit kan zowel bij een renovatie als bij een nieuwbouw. Via deze lichtstudie zorgen wij voor een efficiënte en energiebesparende verlichtingsinstallatie. ESB werkt voor u een concreet voorstel uit dat aangepast is aan uw situatie, wensen en budget.

ESB helpt u besparen op uw energie.

Heeft u thuis of in uw zaak verlichting die er al enkele jaren hangt? De kans is dan groot dat deze met een groot deel van uw energie gaan lopen. ESB kan dit oplossen via relamping en relighting.

Wat is relamping en relighting?

Relamping is het vervangen van uw oude lampen naar moderne en energiebesparende lampen. Dit is een uitstekende manier om kosten te besparen op gebied van energie. Relamping is echter niet de meest efficiënte.

Relighting betekent dat wij uw oude armaturen gaan vervangen naar nieuwe, niet enkel de lampen. De nieuwere lampen hebben immers andere fittings. ESB levert en installeert uw nieuwe verlichtingsinstallatie. U heeft bij ons een breed gamma aan verlichting. Zowel functionele verlichting voor uw magazijn of productieruimte als design armaturen voor uw woning of toonzaal.

Met de juiste verlichting maakt u echt hét grote verschil op uw energiefactuur.

Heeft u verder nog vragen of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
ESB logo

Boudewijn Bauwelinck
Consciencestraat 1 - 9140 Temse
Oost-Vlaanderen - België

| 0497 58 40 69 - | info@esbtemse.be

Btw BE 0825.727.040